STILLINGSOPSLAG

Økonomichef til stilling med natur og dyreliv i fokus

 • Har du det bedst i en rolle, du selv kan præge, og er det vigtigt for dig, at dit arbejde gør en reel forskel?
 • Vil du være med til at bevare, beskytte, udvikle og synliggøre danske naturværdier gennem samarbejde om vigtige naturprojekter?
 • Og har du lyst til at give alle i Danmark mulighed for at opleve en rig natur i dag og i fremtiden?

Vi vil den rige natur og de gode naturoplevelser

Vi prioriterer rig natur og ønsker at foretage en aktiv naturforvaltning for at sikre en bedre tilstand i naturen. Vi arbejder for biodiversitet, som er væsentlig for naturens udvikling, og vi ønsker, at nutidige og fremtidige generationer får rige naturoplevelser.

”Vi går på arbejde for at bevare naturen og de vilde dyr. Det gennemsyrer alt, hvad vi gør. Det er vi sat i verden for og vi tager vores formål meget seriøst” fortæller direktør Hanne Haack Larsen.

En central rolle med indflydelse på morgendagens natur

Som økonomichef får du 15 gode kolleger og ildsjæle, som går på arbejde med et større formål. Du skal søge det her job, fordi du vil sætte dit præg på vores økonomifunktion og have dagligt ledelsesansvar og et tæt samarbejde med en erfaren bogholder. Du skal være selvstændig og initiativrig og ikke mindst en rigtig god kommunikator på alle niveauer.

Opgaverne omfatter blandt andet:

 • den årlige budgetproces, månedlige budgetopfølgninger, kvartalsvise forecasts på årets resultat og løbende opfølgning på interne projekter
 • økonomistyring og afrapportering af større projekter
 • donationsudbetalinger og opfølgning på projektregnskaber
 • håndtering af kontrakter
 • GDPR og digitalisering af økonomiprocesserne ved indførsel af digital fakturagodkendelse og elektronisk underskrift samt udvikling af rapporteringsværktøjer
  Arbejdet udføres i tæt samarbejde med bogholderen.

Har du god erfaring fra en tilsvarende stilling?

 • Vi forestiller os, at du har en kandidat i cand.merc. aud, en HD(R) eller tilsvarende bag dig med min. 5 års erfaring fra en stilling med lignende opgaver og ledelsesansvar.
 • Du har erfaring med bestyrelsesrapportering, digitalisering og GDPR.
 • Du har en naturlig interesse for at værne om natur og dyreliv, og du har lyst til at være en del af et team, der i den grad kærer om naturen og vores fremtid.

Klar til et arbejde, du kan være stolt af?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sean Munk på 72 45 91 46. Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, hvis vi finder den rette kandidat, før annoncen udløber.

Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

AAGE V. JENSEN NATURFOND

AAGE V. JENSEN NATURFOND arbejder for at bevare den danske natur og give alle mulighed for at opleve en rig natur i dag og i fremtiden.

Naturfonden yder støtte til mange naturprojekter i Danmark inden for forskning, formidling og tiltag, der skal øge befolkningens glæde ved naturen. Endvidere har Naturfonden erhvervet en række af Danmarks naturområder, så det har været muligt at igangsætte og udføre en målrettet naturbeskyttelse, naturgenopretning og naturformidling til gavn for nuværende og kommende generationer. Driften og udviklingen af naturområderne planlægges i samarbejde med myndigheder, grønne organisationer, faglige eksperter og lokale naturråd, og indsatsen prioriteres omhyggeligt.

Naturfonden ejer i dag 31 individuelle naturarealer, som er organiseret på 23 lokaliteter på tilsammen godt 19.000 hektar i Danmark.