Velkommen

Velkommen til ansøgningsportalen for Aage V. Jensens Fond.
Fonden har møder 3 gange om året, hvor ansøgninger behandles.

Hvad støtter vi?
Aage V. Jensens Fond yder i henhold til sit formål støtte til erhvervsmæssige, kunstneriske, uddannelsesmæssige, videnskabelige og sociale samt almenvelgørende formål i ind- og udland. Fonden fokuserer indenfor disse formål særligt på projekter om den vilde natur i Danmark, Grønland og på Færøerne.
Fonden støtter som udgangspunkt ikke projekter under 30.000 kr.

Hvem kan søge?
Fonden modtager ansøgninger fra undervisnings- og forskningsinstitutioner, private organisationer, foreninger og enkeltpersoner.

Ansøgningsforløb
I ansøgningsforløbet vil du blive bedt om at oplyse de informationer om ansøgeren og projektet, som er en forudsætning for, at fonden kan behandle ansøgningen. Ansøgningen kan først indsendes, når al obligatorisk information er henholdsvis indtastet på ansøgningssiderne og uploadet som PDF-filer. Kort tid efter at ansøgningen er indsendt, vil du modtage en bekræftelses-mail indeholdende et ansøgningsnummer.

PDF-dokumenter til ansøgningen
Ud over ansøgerens personlige oplysninger, som indtastet i skemaet på de næste sider, skal nedenstående dokumenter foreligge i PDF-format, inden ansøgningen kan indsendes.
– Projektbeskrivelse
– Budget
– Eventuelt CV
– Andre relevante dokumenter

Af hensyn til persondatabeskyttelse og overholdelse af lovgivningen på dette område er det vigtigt, at et eventuelt CV vedhæftes som et separat dokument.

ANSØG FONDEN

Vi anbefaler, at du læser teksten på siden her, inden du påbegynder en ansøgning.