Støt Naturen

– også for fremtidens skyld

Når du, som privatperson, organisation eller virksomhed, støtter AAGE V. JENSEN NATURFOND  med et kontant beløb, gennem arv eller gennem en gave, er du med til at bevare naturen og beskytte de vilde dyr i Danmark.

Naturfonden ejer og driver 31 naturområder fordelt over hele Danmark, hvor Vejlerne, Lille Vildmose, Filsø og Gyldensteen er de største og nok mest kendte naturperler.

Hvert år har vi hundredetusindevis af besøgende i vores mange tårne og skjul samt på veje og stier rundt i den grønne natur. Alle vores besøgsfaciliteter står gratis til rådighed for besøgende, og vi bestræber os på at sikre, at også kørestolsbrugere og andre gangbesværede kan få gode naturoplevelser.

Det er Aage V. Jensens arv til naturen, som danner fundamentet for vores arbejde, men hvis du også har lyst og mulighed for at bidrage modtager Naturfonden meget gerne din støtte, så vi kan gøre dine naturoplevelser endnu bedre.

Støt os med arv eller gaver

Når du støtter AAGE V. JENSEN NATURFOND gennem arv eller gave, er du med til at bevare naturen og beskytte de vilde dyr i Danmark for fremtidige generationer.

Vi sætter pris på alle former for økonomisk støtte, uanset om det er kontanter, værdipapirer, fast ejendom, jord m.v.

Arv

Hvis du betænker AAGE V. JENSEN NATURFOND i dit testamente, skal der ikke betales arveafgift eller boafgift. Hele beløbet går således ubeskåret til vores arbejde for bevarelse af naturen.

Vil du vide mere om, hvordan du kan betænke AAGE V. JENSEN NATURFOND i dit testamente, kan du – eller din advokat – ringe til os på tlf. 33 13 21 45 eller du kan skrive til os på donation@avjf.dk.

Vi vil kunne forklare om mulighederne og hjælper med det praktiske såsom kontakt til en advokat.

Gaver

Hvis du som privatperson – eller som virksomhed – har besluttet at give naturen en gave, så kontakt os gerne på tlf. 33 13 21 45 eller skriv til os på donation@avjf.dk, så kontakter vi dig omkring det praktiske.

Da AAGE V. JENSEN NATURFOND er godkendt som forskningsfond er der fuld fradragsmulighed også for større beløb.

Støt os med 200 kr. til det daglige arbejde

Når vi laver et genopretningsprojekt, udsigtstårn, toilet eller kørestolsvenlig plankesti har vi mulighed for at få refunderet en del af momsen, men kun hvis vi er på listen over fradragsberettigede fonde.

Når vi får en del af momsen refunderet rækker pengene altså længere, så vi kan gøre det endnu bedre i naturområderne og til projekter i samarbejde med de grønne organisationer, staten, kommuner, universiteter og private.

For at få en del af momsen retur, skal vi minimum hvert år modtage 100 bidrag fra enten personer, foreninger eller firmaer på 200 kr. eller derover.

Hjælp ved at indbetale 200 kr. til:

Aage V. Jensen Naturfond, Danske Bank:

Reg.nr. 3874 Konto nr. 3874 037 257

Dit bidrag er fuldt fradragsberettiget

Hvis du ønsker at få skattefradrag for dit bidrag, skal du indsende en kvittering for din indbetaling til Naturfonden, sammen med oplysninger om dit navn, adresse og CPR.nr. (CVR nr. for virksomheder), så kan vi indberette det til skattevæsenet.

Send oplysningerne til donation@avjf.dk, med emnet ”Støttebidrag”.

Alle oplysninger behandles selvsagt fortroligt.

Hvis man ønsker at være anonym, og derfor ikke oplyser CPR. nr., kan man ikke få et skattemæssigt fradrag.

Hvad bliver pengene brugt til

Støtten fra vores mange bidragsydere er højt værdsat og af stor betydning for Naturfonden, og vi vil derfor gerne have, at de kan se konkret resultat af deres bidrag.

Støtten i 2019 vil gå til at opføre udsigtstårn ved Bundsø på Als.

I 2018 valgte vi at bruge de indkomne bidrag til tre elmotorer til handicapvenlige turbåde på Gudenåen. Elmotorerne giver mulighed for lydløs sejlads og store naturoplevelser. Guidede sejlture kan bookes gennem Naturcenteret Randers fra 2019. På den måde vil vi gerne sige tak og lade alle få mulighed for at få direkte glæde af støtten.

I 2017 valgte vi derfor at bruge bidragene på en teleskopkikkert i Bygholmskjulet ved Vejlerne. I år vil vi også bruge de indkomne bidrag på et tiltag, der kommer vores mange besøgende til gode. På den måde vil vi gerne sige tak og lade alle få mulighed for at få direkte glæde af støtten.