Støt Naturen

– også for fremtidens skyld

Når du, som privatperson, organisation eller virksomhed, støtter AAGE V. JENSEN NATURFOND  med et kontant beløb, gennem arv eller gennem en gave, er du med til at bevare naturen og beskytte de vilde dyr i Danmark.

Naturfonden ejer og driver 31 naturområder fordelt over hele Danmark, hvor Vejlerne, Lille Vildmose, Filsø og Gyldensteen er de største og nok mest kendte naturperler.

Hvert år har vi hundredetusindevis af besøgende i vores mange tårne og skjul samt på veje og stier rundt i den grønne natur. Alle vores besøgsfaciliteter står gratis til rådighed for besøgende, og vi bestræber os på at sikre, at også kørestolsbrugere og andre gangbesværede kan få gode naturoplevelser.

Det er Aage V. Jensens arv til naturen, som danner fundamentet for vores arbejde, men hvis du også har lyst og mulighed for at bidrage modtager Naturfonden meget gerne din støtte, så vi kan gøre dine naturoplevelser endnu bedre.

MobilePay?

Donér beløb på 77 66 42

Bankoverførsel?

Du kan støtte den danske natur her på siden, eller du kan indbetale et beløb på Reg.nr. 3874 Kontonr. 3874 037 257.

Støt os med arv eller gaver

Når du støtter AAGE V. JENSEN NATURFOND gennem arv eller gave, er du med til at bevare naturen og beskytte de vilde dyr i Danmark for fremtidige generationer.

Vi sætter pris på alle former for økonomisk støtte, uanset om det er kontanter, værdipapirer, fast ejendom, jord m.v.

Arv

Hvis du betænker AAGE V. JENSEN NATURFOND i dit testamente, skal der ikke betales arveafgift eller boafgift. Hele beløbet går således ubeskåret til vores arbejde for bevarelse af naturen.

Vil du vide mere om, hvordan du kan betænke AAGE V. JENSEN NATURFOND i dit testamente, kan du – eller din advokat – ringe til os på tlf. 33 13 21 45 eller du kan skrive til os på donation@avjf.dk.

Vi vil kunne forklare om mulighederne og hjælper med det praktiske såsom kontakt til en advokat.

Gaver

Hvis du som privatperson – eller som virksomhed – har besluttet at give naturen en gave, så kontakt os gerne på tlf. 33 13 21 45 eller skriv til os på donation@avjf.dk, så kontakter vi dig omkring det praktiske.

Da AAGE V. JENSEN NATURFOND er godkendt som forskningsfond er der fuld fradragsmulighed også for større beløb.

Fonden har tilladelse fra Indsamlingsnævnet til at foretage indsamlinger. Det giver os mulighed for gennemføre endnu flere projekter til gavn for naturen. Alle indsamlede midler anvendes til gennemførelse af projekter i henhold til fondens formål: At støtte naturens bevarelse og udvikling, samt de vilde dyrs beskyttelse. Indsamling foregår på vores hjemmeside, Facebook og øvrige sociale medier og via MobilePay. Journalnummer hos Indsamlingsnævnet er J.nr. 20-72-00601